Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alpacashow Nordwest 10./11.04.15 in Hamm te Duitsland
#1
Exclamation 
Beste Alpaca liefhebbers!

Het is bijna zover dat de Alpacashow Nordwest in Hamm te Duitsland kan beginnen. Iedereen is van harte uitgenodigd om op zaterdag 11 én zondag 12 april te komen kijken.
Inschrijven voor deelname kan tot 15 februari 2015.

Informatie over de alpacashow
De alpacashow NordWest is de enige alpacashow in noord-west Duitsland die onafhankelijk is van welke alpaca- of lamavereniging dan ook.

Zoals gebruikelijk staat de alpaca in het middelpunt van de belangstelling tijdens de show. In tegenstelling tot voorgaande jaren is deze show niet alleen bedoeld voor het vakpubliek. Het is bovenal ook een boeiende voorstelling voor het hele gezin en voor iedereen die van dieren houdt.

Nieuw in 2015: nu met fleece-show, lamarijden en concurrentie

We hebben middels een grootschalige reclamecampagne, zoals onze facebookpagina, het verspreiden van onze folders en in de media, een breed publiek weten te bereiken. Daardoor kunnen we een gevarieerd programma aanbieden dat leuk is voor jong en oud. Er is onder andere te zien: het aangespannen rijden met alpacas, miniatuur racebaan rennen, ballonvouwen, 'button creation', scouting en nog veel meer.
Op deze manier kunnen niet alleen fokkers, maar ook exposanten hiervan profijt hebben.

Zaterdag en zondag is er voor alle aanwezigen en bezoekers de mogelijkheid te shoppen, de show te zien en de alpacakeuringen te volgen.

Om optimaal te profiteren van uw verkoop zijn er tegen kostprijs professionele marktkramen te huur in de Zentralhallen van Hamm. Daarnaast krijgt elke exposant die vorig jaar ook al mee deed gratis een tafel met 2 stoelen.
Exposanten zullen niet alleen in de foyer bij de ingang kunnen staan, maar ook in de hal van de dieren en op de tribune bij de showring. Hierdoor zijn de kraampjes overal in beeld.
In de showring worden eveneens lezingen gehouden en er zullen demonstraties met alpacas te zien zijn.

Op zaterdagavond is er voor fokkers en exposanten de mogelijkheid om deel te nemen aan het gemeenschappelijke buffet. Meer informatie leest u op onze website.

Informatie over reclame
De showcatalogus is in A4 formaat en geeft naast interessante artikelen over alpaca's, ook de mogelijkheid voor u om te adverteren. Elke bezoeker ontvangt de catalogus gratis bij de entre, voor de fokkers zijn er meerdere exemplaren beschikbaar voor eigen gebruik. Gebleken is dat dergelijke catalogi jaren in omloop blijven.

Inschrijven voor de show
De deadline voor het inschrijven is: 15. februari 2015.

Alle inschrijfformulieren, foto's en showregels vindt u op onze website:
http://www.alpakashow-nordwest.de
En (zonder inschrijfformulieren) ook op facebook:
https://www.facebook.com/AlpakaShowNordWest

Zowel op onze website als op onze facebook pagina hebben we (na overleg) een lijst van exposanten opgesteld, op die manier wordt er van te voren al reclame gemaakt.

We hopen u als exposant en/of als bezoeker in Hamm te mogen verwelkomen!
Hebt u vragen dan zijn wij te allen tijde ook via de telefoon beschikbaar!
Het showteam kijkt uit naar een fantastisch weekend met u in Hamm!

Elisabeth Freitag, Angelika Freitag, Angelika Blum
Orga-Team Alpakashow Nordwest
Tel: +49 (0)152 53803114

http://www.alpakashow-nordwest.de
https://www.facebook.com/AlpakaShowNordWest
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)