Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ook maar even voorstellen
#1
Hallo allemaal,

zal mij ook even voorstellen op dit nieuwe forum
Marko is het dus , Woon in Soest en heb eindelijk een stukje grond waar ik wat beestjes op kan laten lopen , nu ik kippen , ganzen , kalkoenen en schapen erop heb lopen wword het tijd voor Alpaca's , ben al een tijd weg van deze schitterende dieren , maar eindelijk de centjes bij elkaar en omheining bijna prikkeldraad vrij,
wil in maart op de show eens rond gaan kijken om een goede fokker en raadgever te zoeken , of weet iemand of er in het midden van het land een goed adres zit? anders maar een stukje rijden naar .....????
Antwoord
#2
Hoi Marko,

Welkom op dit forum.
Vaak hoor ik geïnteresseerden vragen naar een fokker in de buurt. Bedenk wel dat er nog niet zoveel fokkers zijn in de Benelux dat je binnen een straal van bv 50 km meerdere adressen zult vinden. Van belang is dat je meerdere bedrijven gaat bezoeken om zo verschillende meningen te horen en de informatie die gegeven wordt. Dan kan het zijn dat je een keer verder moet rijden dan 100 of 200 km. Zo leer je wel het snelst de verschillende kwaliteiten tussen de dieren, maar ook tussen de fokkers. En ga verder met diegene waar jij het beste gevoel bij hebt. Ook na de aanschaf van alpaca's moet je terug kunnen vallen op de kennis van de verkoper. Die zal je zeker nog een keer nodig hebben.
Uiteraard kan je altijd terug komen naar dit forum om nog meer kennis te vergaren. Wink
Kennis is macht, kennis delen is Kracht.
website: alpaca-ranch.nl
webshop: www.alpaca-shop.eu
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)