Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cursus op 11 augustus
#1
Hallo AlpacafokkersWij hebben het genoegen u een cursus te kunnen aanbieden die gegeven word door Alpaca fokker/quarantaine houder Chuck Rademacher en dierenarts Leo van Merwijk.


Chuck is voor de moment op doorreis in Europa en wou ons graag ontmoeten omdat we met hem verscheidene keren hebben samen gewerkt via importen van onze dieren,zijn kennis zouden we graag met jullie willen delen!


Wij hebben ook gezorgd voor een toelichting "door het oog van een veearts gezien"deze spreker is de welbekende dierenarts/alpacafokker :Leo Van Merwijk van"Alpacas of the Lowlands" deze persoon met zijn vakbekwaamheid word ten zeerste gewaardeerd en geeft deze cursus zeker een belangrijke meerwaarde!


Het thema is "Uitgebreide gezondheidsproblemen vanuit het perspectief van een Alpaca houder "


Chuck is van origine Amerikaan die al gedurende lange tijd in Nieuw-Zeeland woont met vrouw,kinderen en kleinkinderen ,hij heeft een welbekende alpaca quarantaine en een fokkerij :Kaipara Pines Alpaca Stud.


Door zijn jarenlange ervaring in de alpacawereld en quarantaine werk heeft hij zich in het bijzonder toegelegd op verscheidene gezondheidsproblemen die zich kunnen voor doen op een fokkerij .


Chuck heeft hieromtrend presentatie's gegeven over heel de wereld :op het International Alpaca Conference in Ohio, het International Alpaca Congress in Madrid, groepen in Duitsland en Nieuw Zeeland en de meest recente was op de AANZ Alpaca Conference. (Alpaca Associatie Nieuw-Zeeland)Wil u deze cursus bijwonen?


Dan bent u van harte welkom op donderdag 11 augustus te 16 uur te Alpacalandgoed, Steenbergenveld 6 ,2430 Laakdal/Belgie ,tel:0032(0)475781110.


Duur cursus: +- 2 uur minimum.


Kostprijs: 20 euro per persoon drank en versnaperingen inbegrepen.


Inschrijvingen :via email op alpacalandgoed@hotmail.com


Inschrijven kan tot 3 augustus 2011.


Bijgevoegd het programma en de biografie van Chuck Rademacher.Tot dan!


Mvg Alpacalandgoed/Stienlet YvonneTongue
Stienlet Yvonne
www.alpacalandgoed.be
Antwoord
#2
Hoi Yvonne,

Deze cursus is zeker aan te bevelen. Wij hebben Chuck destijds in Madrid ontmoet. Zijn presentatie over parasieten bij alpaca's en dan met name hoe dit is te constateren en hoe te behandelen is zeer interessant.

Voor elke alpacahouder een MUST !!!

Gert
Kennis is macht, kennis delen is Kracht.
website: alpaca-ranch.nl
webshop: www.alpaca-shop.eu
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)