Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Even voorstellen
#1
Ik ben een beginnende alpaca fokker in de USA. We zijn begonnen met 3 alpacas in oktober 2010 en in september 2011 zijn onze eerste 2 crias geboren ( merrie en hengst). Ben nu op zoek naar nog een mannetjes alpaca dat straks als gezelschap en/of dekhengst kan fungeren. Vind het leuk om veel te lezen over deze speciale dieren en te zien hoe men in Nederland alpacas houdt. Ik sta open voor vragen over de amerikaanse alpaca fokkerij!!
Antwoord
#2
Hoi! Leuk een alpacafokker uit Amerika! Smile Welkom op het forum!

Anniek
Antwoord
#3
(30-01-2012, 06:13 PM)kborgstein schreef: Ik sta open voor vragen over de amerikaanse alpaca fokkerij!!

Leuk! Misschien leren we nog wat van de Amerikaanse manier van alpaca's houden.

Gert
Kennis is macht, kennis delen is Kracht.
website: alpaca-ranch.nl
webshop: www.alpaca-shop.eu
Antwoord
#4
(30-01-2012, 06:13 PM)kborgstein schreef: Ik ben een beginnende alpaca fokker in de USA. We zijn begonnen met 3 alpacas in oktober 2010 en in september 2011 zijn onze eerste 2 crias geboren ( merrie en hengst). Ben nu op zoek naar nog een mannetjes alpaca dat straks als gezelschap en/of dekhengst kan fungeren. Vind het leuk om veel te lezen over deze speciale dieren en te zien hoe men in Nederland alpacas houdt. Ik sta open voor vragen over de amerikaanse alpaca fokkerij!!

Hallo! Wat leuk om eens een andere 'buitenlander' hier te ontmoeten! Wij fokken suri in Nieuw Zeeland en lezen ook regelmatig over alpaca in het algemeen. We volgen ook een aantal forums in de VS, gaat allemaal toch best weer even anders dan hier! Groetjes van Ward en Loraine
Ward & Loraine
Excellenz Alpacas
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)