Alpaca forum
Samenvoegen BAF-FBA en de Stichting Alpacashow - Afdrukversie

+- Alpaca forum (http://forum.alpaca-ranch.nl)
+-- Forum: Discussie platform (http://forum.alpaca-ranch.nl/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Off-topic: sociaal praatje (http://forum.alpaca-ranch.nl/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Topic: Samenvoegen BAF-FBA en de Stichting Alpacashow (/showthread.php?tid=341)Samenvoegen BAF-FBA en de Stichting Alpacashow - Gert - 13-08-2013

Er wordt op dit moment onderzocht of het niet beter is om de Benelux Alpaca Federatie te laten samen werken met de Stichting Alpacashow. Eigenlijk gebeurt samenwerken al, het is meer een fusie tussen beide organisaties.

Hoe kijken jullie hier tegenaan?


RE: Samenvoegen BAF-FBA en de Stichting Alpacashow - anniekvandijk - 14-08-2013

Het lijkt mij een goed plan. De ene organisatie is volgens mij het beste in goede registratie van onze alpaca's en de andere organisatie is goed in het organiseren van shows. Beide sterke punten die je moet kunnen bundelen in 1 gemeenschappelijk iets.


RE: Samenvoegen BAF-FBA en de Stichting Alpacashow - Alpaca America - 20-08-2013

Ik sta er zeer positief tegenover! Bijna elke vereniging/stichting (of het nu met sport, ouderen, jeugd of alpaca's te maken heeft) heeft in de huidige tijd moeite met het vinden van vrijwilligers/bestuursleden. Door beide organisaties te laten samensmelten zorg je ervoor dat je gebruik kunt maken van elkaars sterke punten. Bundelen van krachten leidt er tevens toe dat je efficiƫnter en effectiever kunt werken.