Alpaca forum

Volledige versie: Even voorstellen
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Ik ben een beginnende alpaca fokker in de USA. We zijn begonnen met 3 alpacas in oktober 2010 en in september 2011 zijn onze eerste 2 crias geboren ( merrie en hengst). Ben nu op zoek naar nog een mannetjes alpaca dat straks als gezelschap en/of dekhengst kan fungeren. Vind het leuk om veel te lezen over deze speciale dieren en te zien hoe men in Nederland alpacas houdt. Ik sta open voor vragen over de amerikaanse alpaca fokkerij!!
Hoi! Leuk een alpacafokker uit Amerika! Smile Welkom op het forum!

Anniek
(30-01-2012, 06:13 PM)kborgstein schreef: [ -> ]Ik sta open voor vragen over de amerikaanse alpaca fokkerij!!

Leuk! Misschien leren we nog wat van de Amerikaanse manier van alpaca's houden.

Gert
(30-01-2012, 06:13 PM)kborgstein schreef: [ -> ]Ik ben een beginnende alpaca fokker in de USA. We zijn begonnen met 3 alpacas in oktober 2010 en in september 2011 zijn onze eerste 2 crias geboren ( merrie en hengst). Ben nu op zoek naar nog een mannetjes alpaca dat straks als gezelschap en/of dekhengst kan fungeren. Vind het leuk om veel te lezen over deze speciale dieren en te zien hoe men in Nederland alpacas houdt. Ik sta open voor vragen over de amerikaanse alpaca fokkerij!!

Hallo! Wat leuk om eens een andere 'buitenlander' hier te ontmoeten! Wij fokken suri in Nieuw Zeeland en lezen ook regelmatig over alpaca in het algemeen. We volgen ook een aantal forums in de VS, gaat allemaal toch best weer even anders dan hier! Groetjes van Ward en Loraine